Vuohenjuusto-punajuurivuoka

Uuni 200. Keitä punajuuret kypsiksi, kuori ja leikkaa viileiksi.

Sekoita öljy, suola 0,5 tl, mustapippuri 0,5 tl, kuivattu minttu 1 tl, rakuunaa 1 tl ja hunaja 3 rkl. Rouhi saksanpähkinät joukkoon.

Kaada seos punajuurien joukkoon.

Viipaloi juusto, kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado vuokaan vuorotellen punaj.

-pähkinäseosta, vuohenjuustoa ja sipulirenkaita, toista uusi kerros.

Kypsennä uunin alatasossa n. 30 mn. Anna vetäytyä hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Maroi1960

Maroi1960 sanoi...

Mistä saa respteihin mausteet?

lauantai 04.10.2008 klo 14:14

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 27g11kcal0.3g1.9g0.1g0.7g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )0.8g7.4kcal0g0g0.8g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Hunaja1.2g4.1kcal0g1g0g0g
Saksanpähkinä 1.9g13kcal0.3g0.1g1.2g0.3g
Vuohenjuusto President8.2g21kcal1.6g0g1.6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g6.4g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g116kcal4.6g6.6g7.4g2.2g
Valittu annoskoko46g58kcal2.3g3.3g3.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna23g29kcal1.2g1.7g1.9g0.6g
Arvot/100g100g126kcal5g7.2g8.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84701