Kevennetty marenkikakku

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Lisää joukkoon makeutusjauhe, perunajauho ja kaakao.

Vatkaa ainees sekaisin.

Pursota vaahdosta kaksi yhtä isoa ympyrää uunipellille.

Paista 100 asteessa n. 1,5-2h tuntia.

Avaa uunin luukku ja ota marengit pois vasta uunin jäähdyttyä.

Vatkaa täytteeseen kerma ja makeuta se makeutusjauheella.

Lado marjoja ja kermaa toisen pohjan päälle.

Laita toinen ympyrä päälle.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 9g4kcal0.9g0g0g0g
Canderel makeutusjauhe1.6g6kcal0g1.5g0g0g
Perunajauhot,rainbow0.3g1kcal0g0.3g0g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton2.3g7.5kcal0.5g0.2g0.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl13g43kcal0.2g0.4g4.4g0g
Canderel makeutusjauhe0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Karviainen 20g7.9kcal0.2g1.1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g140kcal3.6g7.6g10g1.4g
Valittu annoskoko46g70kcal1.8g3.8g5g0.7g
Annoskoko puolitettuna23g35kcal0.9g1.9g2.5g0.4g
Arvot/100g100g152kcal3.9g8.2g10.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202782