Katkarapupastakastike

Kuullota sipulit pannulla öljyssä.

Laita perään tomaattipyree, kerma ja sitruunamehu, kiehauta.

Paista katkaravut pannulla öljyssä ja lisää kastikkeen sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maialine

Maialine sanoi...

On tosi rasvaista mutta ihan hirmu hyvää!

tiistai 09.06.2009 klo 22:13

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g1.9g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%9g15kcal0.3g0.3g1.4g0g
Ruohosipuli 3.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Katkarapu 19g13kcal2.7g0g0.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g104kcal6.8g3g7g0.4g
Valittu annoskoko46g52kcal3.4g1.5g3.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna23g26kcal1.7g0.8g1.8g0.1g
Arvot/100g100g113kcal7.4g3.3g7.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126850