Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 12g65kcal0g0.1g7.3g0g
Sokeri 12g48kcal0g11.9g0g0g
Kananmuna kuoreton12g17kcal1.4g0g1.2g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 4.9g16kcal0g4g0g0.1g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g3.5g22kcal0.8g0.4g1.9g0.3g
Sokeri 1.7g6.8kcal0g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g350kcal4.4g36.2g20.8g0.8g
Valittu annoskoko46g175kcal2.2g18.1g10.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna23g88kcal1.1g9.1g5.2g0.2g
Arvot/100g100g380kcal4.8g39.3g22.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167563