Makkara-juurespata

Kuori juurekset ja suikaloi.

Paista pekoni kuumalla pannulla, sen jälkeen kieräytä juurekset pekonin rasvassa ja lopuksi makkarat.

Laita ainekset kiehuvaan veteen, mausta sitruunamehulla, mustapippurilla, suolalla.

Anna kypsyä hiljalleen kannen alla.

Hyvää, mutta ei kovin nopea ruoka.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali4.2g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Punajuuri 4.9g1.9kcal0g0.3g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 7g5.4kcal0.1g1.1g0g0.1g
Porkkana 4.2g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]2.4g8.1kcal0.3g0g0.9g0g
Lenkkimakkara, paistettu rasvassa 7g20kcal0.7g0.6g1.6g0g
Sitruuna kuorittu 0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g77kcal2.4g5g5g0.8g
Valittu annoskoko46g38kcal1.2g2.5g2.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna23g19kcal0.6g1.3g1.3g0.2g
Arvot/100g100g83kcal2.6g5.4g5.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249209