Jauhelihapiirakka

Painele piirakka vuoan pohjalle ja esipaista 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia.

Paista sillä välin jauheliha ja kuutioitu sipuli.

Lisää mukaan tuorejuusto ja mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

Lisää paprikat sekaan ja hauduta muutama minuutti.

Kaada jauhelihaseos piirakkapohjan päälle.

Laita siivutetut tomaatit pinnalle ja kaada päälle muna-kermaseos.

Ripottele lopuksi juustoraaste ja paista uunin keskitasolla noin 30-35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g11g43kcal0.6g3.6g2.8g0.2g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen11g16kcal2.1g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka3.4g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Viola metsäsieni kevyt tuorejuusto (Valio), annos 15g5.6g10kcal0.4g0.3g0.7g0.2g
Kananmuna kuorineen punnittu3.4g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl2.8g10kcal0.1g0.1g1g0g
Tomaatti 2.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Emmental edam maukas pizza- ja pastajuustoraaste (Valio), annos 100g4.2g11kcal1.4g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g190kcal10g8.8g12.4g1g
Valittu annoskoko46g95kcal5g4.4g6.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna23g48kcal2.5g2.2g3.1g0.3g
Arvot/100g100g206kcal10.8g9.5g13.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280671