Omenapiirakka (karppi)

Sulata voi. Sekoita munat, kerma ja makeutus keskenään.

Lisää kuivat aineet + 1 raastettu sitruunankuori.

Vikana sekaan voisula.

Kippaa vuokaan ja asettele ompunpalat/siivut pinnalle.

Lopuksi kanelia pintaan ja uuniin 20 min. 200 asteeseen.

Resepti on karppaus.

Infon sivuilta lainattu.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g4.7g34kcal0g0g3.7g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g7g24kcal0.1g0.2g2.5g0g
Kookoshiutale 1.6g11kcal0.1g0.1g1.1g0.3g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 26g10kcal0g2.1g0g0.4g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g4.7g29kcal0.9g0.2g2.6g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 1.9g13kcal0.5g0.1g1.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g240kcal3.2g5.6g22g1.8g
Valittu annoskoko46g120kcal1.6g2.8g11g0.9g
Annoskoko puolitettuna23g60kcal0.8g1.4g5.5g0.5g
Arvot/100g100g260kcal3.5g6.1g23.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313976