Uunipäärynät

Huuhdo päärynät ja puolita ne. Sivele leikkauspinnoille sitruunamehua.

Sulata voi ja sekoita joukkoon kaneli, hunaja ja pähkinärouhe.

Asette päärynän puolikkaat uunivuokaan leikkauspinta ylöspäin ja lusikoi pähkinäseosta päälle.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 30 min,

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Mimosa76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 41g16kcal0.1g2.9g0g1.4g
Sitruunamehu, laimentamaton0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Voi 1.3g10kcal0g0g1.1g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g1.4g4.5kcal0g1.1g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl0.9g6kcal0.1g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g75kcal0.4g8.8g3.4g2.8g
Valittu annoskoko46g38kcal0.2g4.4g1.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna23g19kcal0.1g2.2g0.9g0.7g
Arvot/100g100g81kcal0.4g9.5g3.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348598