Kurret täytettynä

Kaksi kurrea halki ja koverretaan.

Broiskun jauhelihasta, muista täytteistä ja kurren sisälmyksestä (huom ei kaikkea koverrettua, vaan esim 1/2, muuten täytettä jää yli) mössöä.

Juustoa myös päälle ja uuniin, 200 astetta, 20 minsaa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 492 grammaa

Mappe88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 19g3.5kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)9g3.7kcal0.2g0.7g0g0.1g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g3.5g10kcal0.7g0g0.8g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka4.7g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g9g11kcal1.8g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g59kcal5.6g2.8g2.8g0.6g
Valittu annoskoko46g30kcal2.8g1.4g1.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna23g15kcal1.4g0.7g0.7g0.2g
Arvot/100g100g64kcal6.1g3g3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372417