Kana-ananas-pasta vuoka

Ruskista kanoja pannulla hetki.

Kaada pikku lasagne levyt vuoan pohjalle.

Kaada päälle ruokakermat ja lisää halutessasi suolaa.

Lado päälle esipaistetut kanat ja ananakset.

Kaada ananasmehua kanojen päälle ja ripottele pinnalle hieman yrttimauste seosta tai tuoreita yrttejä.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 40min.

Tarjoa kuullotetun sipulin ja tuoreen salaatin kanssa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g9g30kcal1.5g5.6g0.2g0.5g
Jyväbroilerin fileepihvi, miedosti suolattu (Saarioinen), annos 100g14g13kcal2.8g0g0.2g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g5g3kcal0g0.7g0g0.1g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl9g11kcal0.3g0.3g0.9g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g9g5.5kcal0.1g0.4g0.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g124kcal9.4g14g3.4g1.4g
Valittu annoskoko46g62kcal4.7g7g1.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna23g31kcal2.4g3.5g0.9g0.4g
Arvot/100g100g135kcal10.2g15.2g3.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129885