Thai chicken (slow cooker)

Ohje on slow-cookerille, mutta lyhyemmällä kypsennysajalla voi soveltaa uuniin/liedellekin.

Sekoita kasarissa kookosmaito, maapähkinävoi, currytahna ja raastettu inkivääri.

Kiehauta ja siirrä pataan.

Viipaloi sipuli ja pilko paprika parisenttisiksi kuutioiksi.

Pieni broilerinfilee suupalakokoon.

Paista kuumiksi (ei kypsiksi) pienissä erissä ja lisää pataan.

Kypsennä low-asennossa 5 h (high: 3 h).

Lisää kypsään pataan herneet ja anna lämmetä 3 minuuttia.

Tarjoile limeviipaleiden kera.

Ohje sovellettu Woman's Day -lehden ohjeesta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kookosmaito, light, kevyt, Santa Maria, 1 prk6.2g3.1kcal0g0.1g0.4g0g
Maapähkinävoi 1 tl1.8g12kcal0.5g0.2g1g0g
Punainen curry tahna red curry paste (Santa maria), annos 15g0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton13g14kcal2.9g0g0.2g0g
Paprika punainen 13g3.7kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Herne 7.3g5kcal0.4g0.7g0g0.2g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g1.8g0.5kcal0g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.5g4.5kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g88kcal7.8g4.2g4.4g1g
Valittu annoskoko46g44kcal3.9g2.1g2.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna23g22kcal2g1.1g1.1g0.3g
Arvot/100g100g96kcal8.5g4.6g4.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233569