Soijarouhebolognese

2 dl tummaa soijarouhetta
2 dl vettä
1-2 sipulia
2-5 valkosipulinkynttä
ruokaöljyä
1 prk paseerattua tomaattia
basilikaa
pippuria
suolaa
garam masalaa
paprikajauhetta

Kuullota hienoksi pilkotut sipulit pannulla öljyssä.

Lisää soijarouhe, vesi, tomaattimurska sekä mausteet.

Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia.

Halutessasi voit imeyttää veden soijarouheeseen jo etukäteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Superbr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma soijarouhe (Vegesun), annos 30g4.4g15kcal2.3g1.3g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Paseerattu tomaatti (luomu) (Rainbow), annos 500g27g7.4kcal0.4g1.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g59kcal5.6g5.4g1.2g0.8g
Valittu annoskoko46g30kcal2.8g2.7g0.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna23g15kcal1.4g1.4g0.3g0.2g
Arvot/100g100g64kcal6.1g5.9g1.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=413630