Maa-artisokkakeitto

Kuori artisokat ja pilko niitä.

Kuori perunat ja piko hieman pienemmäksi kuin artisokat.

Keitä vedessä, johon lisäät kasvisliemen.

Soseuta keitto ja viimeistele se creme bonjour valkosipuli-yrttivalmisteella.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1478 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 13g5.7kcal0.1g1g0g0.5g
Peruna, keskikokoinen 60g9g5.6kcal0.1g1.2g0g0.1g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g0.9g1kcal0g0.1g0.1g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit1.6g2kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g29kcal0.4g4.6g0.6g1.2g
Valittu annoskoko46g14kcal0.2g2.3g0.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna23g7kcal0.1g1.2g0.2g0.3g
Arvot/100g100g31kcal0.4g5g0.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=318643