Lipon basic jauhelihabiffit

Heitä korppujauhot turpoamaan kermaviiliin n. kymmeneks minuutiks.

Sekaan sipulikeitto ja muna, jonka jälkeen homma sekotetaan.

Sitten jauheliha + mausteet (esim.

jauhelihamaustetta alle 1 rkl ja paprikajauhetta).

Sörsselssön nuijitaan nyrkillä tasaseks ja taputellaan vetisillä käsillä piccu pihveiks.

Sitten vaan uuniin 200-225 astetta ja joku vartti.

A vot!

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Analyza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g23g52kcal4.3g0g3.9g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g3.2g8.6kcal0.2g1.6g0.2g0.3g
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g11g7.4kcal0.4g0.5g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.3g0g
Korppujauho (X-tra)5.7g22kcal0.7g4.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g188kcal12g12.8g9.8g0.6g
Valittu annoskoko46g94kcal6g6.4g4.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna23g47kcal3g3.2g2.5g0.2g
Arvot/100g100g203kcal13g13.8g10.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129519