Tomaattinen makaroni-jauhelihavuoka

Makaronit keitetään vedessä+suola.

Jauheliha ruskistetaan pannulla.

Lisätään sipulit ja babyporkkanat ja maustetaan.

Lisätään tomaattimurska ja annetaan muhia 5 minuuttia.

Jauhelihaseos sekoitetaan makaroneihin ja kaadetaan uunivuokaan.

Tasoitetaan ja päälle kaadetaan Floran kevyt ja paksu.

Paistetaan uunissa n. 1 tunti 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)10g3.9kcal0.1g0.7g0g0.1g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g6.2g3.7kcal0.1g0.3g0.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha10g17kcal1.9g0g1g0g
Rainbow, pikkuporkkanat, pakaste, 200g5g1.2kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Chili mausteseos, Old El Paso0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 10g10kcal0.3g2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g73kcal5g7.2g2.4g0.8g
Valittu annoskoko46g37kcal2.5g3.6g1.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna23g18kcal1.3g1.8g0.6g0.2g
Arvot/100g100g80kcal5.4g7.8g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148185