Merellinen patakeitto

Sulata voi isossa kattilassa ja pehmitä siinä pienitty fenkoli.

Lisää tuoretta tai kuivattua valkosipulia (itse käytin kuivattua valkosipulirouhetta) ja jatka paistamista hetki.

Lisää vesi, kala- tai kasvisliemikuutio ja valkoviini ja keitä noin 10 minuuttia.

Lisää kerma, tomaattipyree ja pieniksi paloiksi pilkotut kasvikset (pari porkkanaa, pieni lanttu, vähän kukkakaalia tai pakastekeittopussi).

Keitä noin 10 minuuttia.

Lisää sulatetut ja pienemmäksi revityt seitifileet ja sulatettu merellinen sekoitus.

Anna kiehua reilut 10 minuuttia.

Mausta suolalla ja valkopippurilla ja suurusta halutessasi.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Sunnikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gourmese del mar (La caldera), annos 270g6.7g4.7kcal0.9g0.1g0.1g0g
Alaskanseitifilee (Lidl), annos 1000g8.9g5.9kcal1.5g0g0.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 4.5g15kcal0.1g0.1g1.6g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Fenkoli, annos 100g1.8g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Kukkakaali 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Lanttu 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Valkoviini kuiva 2.2g1.5kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g66kcal5g2.2g4g0.4g
Valittu annoskoko46g33kcal2.5g1.1g2g0.2g
Annoskoko puolitettuna23g17kcal1.3g0.6g1g0.1g
Arvot/100g100g72kcal5.4g2.4g4.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249609