Rucola-kalapihvit

Jauha lohi, kylmäsavukirjolohi ja 1 ruukku rucolaa monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon kasvisfondi, tomaattimurska, sitruunapippuria ja suolaa.

Tee pieniä pihvejä.

Paista paistinpannulla tai uunissa 250 °c n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sirlil10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 26g51kcal4.9g0g3.5g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)7.8g14kcal1.5g0g0.9g0g
Kananmuna kuoreton 5.7g8.2kcal0.7g0g0.6g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g1.5g1.7kcal0g0.1g0.1g0g
Tomaattimurska 5.2g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g153kcal14.2g0.8g10.2g0.2g
Valittu annoskoko46g76kcal7.1g0.4g5.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna23g38kcal3.6g0.2g2.6g0.1g
Arvot/100g100g165kcal15.4g0.9g11g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330164