Suklaavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja laita kylmään.

Sulata suklaa vei hauteessa ja lisää mango sose.

nostele vaahto varovasti suklaan kanssa sekaisin ja anna olla kylmässä ainakin 2 tuntia tai jopa seuraavaan päivään (kanamunan valkuaisia 6 kpl:Tta)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 19g7.9kcal1.8g0.1g0g0g
Tumma leivontasuklaa (Rainbow), annos 100g13g68kcal1.3g4.5g4.6g0g
Semper mangoa soseena13g6.3kcal0g1.5g0g0g
Sokeri 2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g184kcal6.2g17.2g9.2g0g
Valittu annoskoko46g92kcal3.1g8.6g4.6g0g
Annoskoko puolitettuna23g46kcal1.6g4.3g2.3g0g
Arvot/100g100g199kcal6.7g18.6g10g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=359658