Kanajauhelihakastike

200 g Kariniemen kanajauhelihaa 5%
400 g tomaattimurskaa
1 tl suolaa
1 tl pizzamaustetta
1 tl sitruunapippuria/ pippurisekoitusta
3 valkosipulin kynttä
sipuli
1 rkl rapsiöljyä

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 20 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g13g15kcal2.4g0g0.6g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Tomaattimurska 25g7.4kcal0.1g1.3g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g69kcal5.4g3.8g3.2g1.2g
Valittu annoskoko46g35kcal2.7g1.9g1.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna23g17kcal1.4g1g0.8g0.3g
Arvot/100g100g75kcal5.8g4.1g3.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431070