Joben broilergratiini

Paahda broilerinsuikaleet.

Mausta broilermausteella, paprikajauheella ja suolalla.

Lohko sipulit isoiksi lohkoiksi.

Sekoita kaalit, sipulit ja suikaleet keskenään ja laita vuokaan.

Ripottele oliiviöljyä ja suolaa päälle, sitruunapippuri sopii myös.

Sekoita liisteri, eli creme bonjour ja juustoraaste sekä ruokakerma, hintsu suolaa ja kaada kaiken päälle.

Uuniin ja noin 200 astetta 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell8.3g9kcal1.9g0g0.2g0g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g9g1.6kcal0.2g0.2g0g0g
Parsakaali pakaste Rainbow9g1.9kcal0.3g0.2g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%5.2g6.8kcal0.2g0.1g0.7g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)4.2g6.9kcal0.1g0.2g0.6g0g
Oliiviöljy 0.4g3.3kcal0g0g0.4g0g
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g3.1g11kcal0.9g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g85kcal7.4g2.2g5.4g0.6g
Valittu annoskoko46g42kcal3.7g1.1g2.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna23g21kcal1.9g0.6g1.4g0.2g
Arvot/100g100g91kcal8g2.4g5.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=463515