Marinoidut kikherneet

Liota ja keitä kikherneet pakkauksen ohjeen mukaan.

Murskaa valkosipulinkynnet, sekoita ainekset kulhoon ja jätä jääkaappiin marinoitumaan vähintään 8 tunniksi.

Huom: ainesten suhteita voit muutella vapaasti oman maun mukaisesti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g37g49kcal3.2g6.6g0.9g1.6g
Sitruunamehu, laimentamaton7.3g1.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana92g128kcal6.4g13.8g4.6g3.4g
Valittu annoskoko46g64kcal3.2g6.9g2.3g1.7g
Annoskoko puolitettuna23g32kcal1.6g3.5g1.2g0.9g
Arvot/100g100g139kcal6.9g14.9g5g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=64788