Tonnikalalasagne kevyt

Viipaloi kesäkurpitsa (jota tulee tuplaten se, mitä ohje neuvoo, mutta en osannut enää muokata :D ).

Tee tonnikalakastike:
Kuullota silputtu sipuli ja paprika.

Lisää tomaattimurska, salsakastike, haluamasi mausteet ja tonnikala.

Anna hautua sen aikaa kun valmistat juustosoosin.

Ja sitten juustokastike:
Kiehauta juusto-parsakaalikeitto (laita neuvottua vähemmän nestettä).

Sulata joukkoon viipale Aamupala-cheddaria.

Lado tonnikalakastike, juustokastike ja kesäkurpitsaviipaleet vuokaan kerroksittain perinteisen lasagnen tapaan.

Päälle tomaatin siivuja, oliivia ja juustoraastetta.

Sitten uuniin 200-250 asteeseen ja paistellaan niin kauan, että juustorasteen väri houkuttelee syömään.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 329 grammaa

Sohvineiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala, Rainbow (vedessä)10g11kcal2.3g0g0.1g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g11g3.9kcal0.2g0.8g0g0.2g
Salsadippi Pirkka Tulinen6.1g3.5kcal0.1g0.8g0g0g
Aamupalajuusto Valio Cheddar0.7g2kcal0.1g0g0.2g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper5.1g15kcal1.3g0g1.1g0g
Lämmin Kuppi Juusto-Parsakaalikeitto, Blå Band, (1 pussi=annos 25g)0.9g3.8kcal0g0.6g0.1g0g
Oliivi, vihreä paprikatahnatäytteellä, euroshopper0.5g0.7kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika vihreä 2.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa5.9g1kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g84kcal8g5.2g3.2g0.6g
Valittu annoskoko47g42kcal4g2.6g1.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna23g21kcal2g1.3g0.8g0.2g
Arvot/100g100g90kcal8.6g5.6g3.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106345