Kanawokki japanilaisittain

1. Pilko kasvikset
2. Keitä parsakaalia kiehuvassa vedessä muutama minuutti.

3. Kuumenna pannulla öljy ja lisää kanasuikaleet, kesäkurpitsa ja paprika pannulle ruskistumaan pariksi minuutiksi.

4. Vähennä lämpötilaa ja jätä kasvikset hautumaan kannen alle.

Anna hautua pari minuttia.

5. Lisää valkosipuli ja herkkusienet.

Anna hautua kannen alla muutama minuutti.

6. Kaada joukkoon teryaki-kastike, sesamöljy ja soija, lisää suolaa myllysta.

7. Lisää parsakaalit mukaan.

Sekoita hyvin.

8. Tarjoa sellaisenaan tai riisin kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifileesuikale (Atria)14g15kcal3.1g0g0.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Kesäkurpitsa zucchini 14g2.5kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Parsakaali brokkoli 7.1g2.5kcal0.3g0.1g0g0.2g
Paprika punainen 5.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Herkkusieni 2.2g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g2.2g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g0.8g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g60kcal7.6g2.4g2g0.8g
Valittu annoskoko46g30kcal3.8g1.2g1g0.4g
Annoskoko puolitettuna23g15kcal1.9g0.6g0.5g0.2g
Arvot/100g100g64kcal8.2g2.6g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312375