Chilitonnikala vuoka

Lohko tomaattia lukuunottamatta kaikki vihannekset kulhoon, lisää vihannesten joukkoon öljy sekä mausteita oman maun mukaan.

Levitä vihannekset uunipellille ja kypsennä 200 asteessa 20-30 min. (riippuu vihannesten koosta)
Ota vihannekset uunista ja laita uunivuokaan, levitä vihannesten päälle tonnikala sekä lohkotut tomaatit ja lopuksi juustoraaste.

Kuorruta 250 asteessa noin 5 min. tai niin kauan, että juustosta tulee kullan ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 658 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika, punainen1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa11g1.8kcal0g0.3g0.1g0.1g
Tomaatti 13g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g0.7g5.8kcal0g0g0.7g0g
Tonnikalaa chilikastikkeessa (Pirkka), annos 185g13g35kcal2g0.7g2.7g0.1g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g3.5g9kcal1.1g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g112kcal6.4g3.8g8g1g
Valittu annoskoko46g56kcal3.2g1.9g4g0.5g
Annoskoko puolitettuna23g28kcal1.6g1g2g0.3g
Arvot/100g100g121kcal6.9g4.1g8.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322799