Vuohenjuusto-punajuuri-vuoka

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Keitä punajuuret kypsiksi.

Kuori ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.

Ruohi pähkinät.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado uunivuokaan vuorotellen kaikki ainekset ja mausteet (rakuuna, kuivattu minttu, suolaa, mustapippuria).

Laita tippa öljyä päälle.

Kypsennä uunin alatasolla noin 30 min. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Tarjoile lisukkeena tai aterina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Gurkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 31g12kcal0.3g2.2g0.1g0.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Hunaja 1.3g4.1kcal0g1g0g0g
Pähkinäsekoitus, cashewpähkinä, pekaanipähkinä, saksanpähkinä (Eldorado)0.9g6kcal0.1g0.1g0.6g0.1g
Oliiviöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Vuohenjuusto President Sainte Maure 100% (Lbf snc, lactalis), annos 200g6.3g21kcal1.5g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g94kcal4g7.2g5.2g2g
Valittu annoskoko46g47kcal2g3.6g2.6g1g
Annoskoko puolitettuna23g24kcal1g1.8g1.3g0.5g
Arvot/100g100g102kcal4.3g7.8g5.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146756