Pizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola ja jauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää öljy ja alusta taikina tasaiseksi.

Kaaviloi tai taputtele taikina ohueksi, pellin kokoiseksi levyksi suoraan leivinpaperin päälle.

Anna kohota 10-20 min, täytä haluamallasi tavalla ja paista 225 asteessa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 1.8g1.4kcal0.2g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 2g18kcal0g0g2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 24g82kcal2.4g16.7g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g202kcal5.2g33.4g4.6g1.8g
Valittu annoskoko46g101kcal2.6g16.7g2.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna23g51kcal1.3g8.4g1.2g0.5g
Arvot/100g100g218kcal5.6g36.1g5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146760