Kaalipata

Hauduta kaali kokoon isossa kattilassa, jonka pohjalle laitat vettä.

Paista jauheliha ilman rasvaa ja lisää kattilaan.

Lisää joukkoon keitetty riisi, paloiteltu porkkana ja paprika.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, meiramilla ja suolalla.

Anna hautua kannen alla liedellä n. 1½tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Ikaalinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g31g7.5kcal0.4g1.1g0.1g0.7g
Paprika, punainen3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana 1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen6.3g8.7kcal1.2g0g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.6g0kcal0g0g0g0g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)2.5g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g41kcal3.4g4.2g1g1.6g
Valittu annoskoko47g21kcal1.7g2.1g0.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna23g10kcal0.9g1.1g0.3g0.4g
Arvot/100g100g44kcal3.7g4.5g1.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158741