Tomaattikeitto Minski ja Make

Kuullota silputtu sipuli ja valkosipuli öljyssä kattilassa.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio, paseerattu tomaatti ja mausteet.

Sekoita.

Leikkaa leipä kuutioiksi ja lisää kattilaan.

Sekoita.

Anna kiehua 15 min hiljalleen kannen alla.

Lisää tuorejuusto.

Kuumenna vielä 3 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Make67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli 1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef (Knorr), annos 100g0.9g0.8kcal0g0g0.1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g16g3.9kcal0.2g0.7g0g0g
Sokeri 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Chili, jauhettu (), annos 6g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Reilu vehnäleseleipä, Oululainen, 1 pala=29g2.2g5.7kcal0.2g1g0.1g0.1g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton3.1g5kcal0.3g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g42kcal1.4g4g2g0.2g
Valittu annoskoko46g21kcal0.7g2g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna23g10kcal0.4g1g0.5g0.1g
Arvot/100g100g45kcal1.5g4.3g2.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=217175