Pastaa ja porkkana-jauhelihakastiketta

1. Paista jauheliha
2. Lisää lihaliemikuutio, vesi ja ruokakerma
3. Lisää ketsuppi ja raasta joukkoon porkkana
4. Anna muhia kymmenisen minuuttia, keitä sillävälin pasta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Altagracia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 13g28kcal2.2g0g2.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ketsuppi, mustapippuri (Felix), annos 20g0.7g0.7kcal0g0.2g0g0g
Ruokakerma, laktoositon (Rainbow), annos 200g7.3g4.4kcal0.1g0.4g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta, Torino13g45kcal1.7g8.5g0.3g0.8g
Lihaliemkuutio maggi extra0.4g1kcal0g0g0.1g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0.3g2.6kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g164kcal8g18.4g6.4g1.6g
Valittu annoskoko47g82kcal4g9.2g3.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna23g41kcal2g4.6g1.6g0.4g
Arvot/100g100g176kcal8.6g19.8g6.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339578