Juureskeitto kidneypavuilla

Kuori ja silppua sipul , samoin kuori vihannekset ja kuutio, kuullota pannulla öljyss ja lisää kasvisliemi ja 1,5 dl vettä.

Mausta 1 tl kuminaa, 1 tl meiramia ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g7.3g5.2kcal0.2g1.2g0g0g
Juuriselleri 5.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0.2g
Palsternakka 7.3g4.6kcal0g0.9g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g7.3g4.4kcal0.1g0.9g0g0.1g
Fenkoli, annos 100g3.6g1.1kcal0g0.3g0g0.1g
Rypsiöljy 0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0g0.1kcal0g0g0g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g7.3g6.9kcal0.6g1g0.1g0.6g
Vesi5.5g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 2.4g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g53kcal2g9.4g0.6g2.8g
Valittu annoskoko46g27kcal1g4.7g0.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna23g13kcal0.5g2.4g0.2g0.7g
Arvot/100g100g58kcal2.2g10.1g0.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347840