Hanna-Leenan tonnikalalaatikko

Keitä pastaa.

Kaada keitetty pasta vuokaan ja sekoita tonnikala, raejuusto sekä munamaitoseos sekä mausteet pastan joukkoon.

Paista uunin keskitasolla 225 asteessa n. 30min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Vilman1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala, Rainbow (vedessä)11g12kcal2.4g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 4.8g6.9kcal0.6g0g0.5g0g
Torino täysjyvämakaroni, annos 60g14g47kcal2.3g8.9g0.3g0.9g
Arkirae (Valio), annos 100g5.7g4kcal0.7g0.2g0.1g0g
Ketsuppi 2.2g2kcal0g0.4g0g0g
Maitojuoma, rasvaton, laktoositon (Valio)6.6g1.7kcal0.2g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g148kcal12.4g19.6g2g1.8g
Valittu annoskoko47g74kcal6.2g9.8g1g0.9g
Annoskoko puolitettuna23g37kcal3.1g4.9g0.5g0.5g
Arvot/100g100g159kcal13.3g21.1g2.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=398441