Appelsiinikakku G, L

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vashtoon öljy/margariini + jauhoseos (johon lisätty yhden appelsiinin kuoriraaste) vuorotellen appelsiinimehun kanssa.

Taikina öljyttyyn jauhotettuun vuokaan.

Paista 180° n 40-50 min, kunnes tikkutesti on puhdas.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Anttja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 6g8.5kcal0.7g0g0.6g0g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 2.6g19kcal0g0g2.1g0g
Sokeri 4.6g19kcal0g4.6g0g0g
Kookossokeri, kookospalmusokeri (Kulau gourmet), annos 9g8.2g31kcal0.1g7.6g0g0g
Appelsiinimehu, tuorepuristettu, pure orange juice (Harboe), annos 150g11g4.6kcal0.1g1.1g0.1g0.1g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g3.3g20kcal0.7g0.2g1.8g0g
Kookosjauho (Cocovi), annos 14g4.4g7.9kcal0.6g0.3g0.5g2.7g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 3.3g11kcal0g2.7g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g285kcal4.4g33.2g15.2g5.6g
Valittu annoskoko47g143kcal2.2g16.6g7.6g2.8g
Annoskoko puolitettuna23g71kcal1.1g8.3g3.8g1.4g
Arvot/100g100g306kcal4.7g35.6g16.3g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460255