Perukan maksakastike

Kalvojen poiston jälkeen paloittele ja paista maksa ja sipulit.

Lisää nesteet ja hauduta n. 8min.

Suurusta ja mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa poron 15g17kcal3.2g0g0.5g0g
Sipuli 2.8g0.9kcal0g0.1g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.9g6.3kcal0g0g0.7g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)8.8g7.5kcal0.1g0.3g0.6g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g1.4g5.2kcal0g1.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g75kcal6.6g3.2g3.6g0g
Valittu annoskoko46g37kcal3.3g1.6g1.8g0g
Annoskoko puolitettuna23g19kcal1.7g0.8g0.9g0g
Arvot/100g100g81kcal7.1g3.4g3.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114391