Jauhelihapasta

Paista jauheliha.

Soseuta rehut ja kaada jauhelihan sekaan.

Keitä pasta, ja sekoita kaikki ainekset keskenään ja pidä kattilaa hetki jälkilämmössä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Jumper
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gallo kuitupasta / spagetti (60g)3.9g12kcal0.5g2.5g0.1g0.4g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 20g25kcal4.1g0g1g0g
Paprika punainen 3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli 3.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)2g3.1kcal0.2g0.1g0.3g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Arla Apetina Feta 3%1.2g1.3kcal0.2g0g0g0g
Soijarouhe (Risetti), annos 10g0.8g2.2kcal0.4g0.3g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Tomaatti 10g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g106kcal11g7.6g3.6g1.4g
Valittu annoskoko47g53kcal5.5g3.8g1.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna23g27kcal2.8g1.9g0.9g0.4g
Arvot/100g100g114kcal11.8g8.2g3.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197550