Hamppupannukakku

1. Sekoita hampunsiemenet ja vesi tasaiseksi sauva- tai tehosekoittimella.

Jos käytät kuorellisia siemeniä, siivilöi hamppumaito.

Kuorittujen siementen massa saa jäädä taikinan joukkoon, se kiinteyttää taikinaa.

Lisää maidon joukkoon sen verran vettä että saat 8dl nestettä.

2. Lisää loput aineet.

Jos käytät sokeroimatonta omenasosetta, lisää sokeria.

3. Paista uunin keskitasolla 225 asteessa 30-40 minuuttia.

Pannarin voi laittaa jo lämpenevään uuniin, niin esilämpökin tulee hyödynnettyä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hampunsiemenet, kuoritut (Cocovi), annos 10g11g58kcal3.4g1.7g4.6g1g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g2.8g5kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutaleet, luomu (Myllärin), annos 35g3.7g13kcal0.5g2g0.3g0.4g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala5.9g19kcal0.9g3.5g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g190kcal9.6g15.2g10.2g4g
Valittu annoskoko46g95kcal4.8g7.6g5.1g2g
Annoskoko puolitettuna23g48kcal2.4g3.8g2.6g1g
Arvot/100g100g205kcal10.4g16.4g11g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236722