V-toimintapuuro

Kuivahedelmät pilkotaan saksilla, pellavarouhe lisätään ja liotetaan yön yli. kuumennetaan ja lisätään kaurahitaleet.

Annetaan hautua hiljakseen .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti1.1g5.3kcal0.3g0.4g0.3g0.3g
Aprikoosi, kuivattu 1.8g3.9kcal0.1g0.8g0g0.1g
Luumu kivetön 1.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Viikuna, kuivattu, yksi kappale(15g)2.1g4.1kcal0.1g0.9g0g0.2g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl4.2g14kcal0.6g2.4g0.3g0.5g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%1.1g2.6kcal0.1g0.1g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g61kcal2.4g9.4g1.4g3.2g
Valittu annoskoko47g31kcal1.2g4.7g0.7g1.6g
Annoskoko puolitettuna23g15kcal0.6g2.4g0.4g0.8g
Arvot/100g100g66kcal2.6g10.1g1.5g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=242720