Tonnikalasalaatti

Ruukku lehtisalaattia, tonnikalaa öljyssä, pala tuorekurkkua, kolme tomaattia, pala juustoa, samankokoinen pala meetvurstia, ruokalusikallinen sinappia, toinen tomaattisosetta.

Pilko ainekset, sekoita ja nauti

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 12g23kcal3.2g0g1.1g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 8.1g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kurkku, tuore7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, tuore17g3.4kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Sinappi 1.1g1.5kcal0g0.2g0.1g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix1.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g60kcal6.8g2.2g2.6g0.6g
Valittu annoskoko46g30kcal3.4g1.1g1.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna23g15kcal1.7g0.6g0.7g0.2g
Arvot/100g100g64kcal7.3g2.4g2.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294763