Possurullat

Nuiji possunfileepihvit ohuiksi, mausta suolalla, pippurilla ja timjamilla.

Murustele kuivatut sienet (n. 7g kuivasieniä) turpoamaan ranskankermaan.

Kuullota öljyssä pieniksi pilkottuja sipuleita + chiliä sekä sinapinsiemeniä.

Lisää seos ranskankerman ja sienten joukkoon.

Jaa täyte tasaisesti pihveille, levitä.

Kääri pihvit rullalle ja kiinnitä coctailtikulla.

Paista nopeasti kuumalla pannulla rullia molemmin puolin, niin että pinta ruskistuu.

Paista rullat uunissa kypsiksi, n. 175c ja 25-30min.

Vinkki: Pilko öljyttyyn uunivuokaan kasviksia (esim.

porkkana, peruna, lanttu) ja paista niitä ensin 225 asteessa n. puoli tuntia.

Kun olet paistanut rullat pannulla, lisää ne uunivuokaan kasvisten päälle ja huuhtaise vielä pannu pienellä vesimäärällä, jonka kaadat kasvisten uunivuokaan.

Laske lämpö 175 asteeseen ja kypsennä loppuun.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisä/ulkofilee, rasvaa 4,5%34g36kcal7.1g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jalapeño ((tuore)), annos 20g0.8g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kevyt ranskankerma rasvaa 10% (Ehrmann), annos 200g3.5g4.2kcal0.1g0.1g0.4g0g
Auringonkukkaöljy 0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Voi 0.8g6.1kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g114kcal14.8g1.2g5.6g0.2g
Valittu annoskoko46g57kcal7.4g0.6g2.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna23g29kcal3.7g0.3g1.4g0.1g
Arvot/100g100g123kcal16g1.3g6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340131