Poronkäristys

Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja laita pataan käristymään.

Ruskista sitä rasvan ja silputtujen sipulien kanssa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 660 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, vähärasvainen 32g53kcal6.9g0g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen7g51kcal0g0g5.6g0g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g210kcal14g0.6g16.8g0.2g
Valittu annoskoko46g105kcal7g0.3g8.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna23g53kcal3.5g0.2g4.2g0.1g
Arvot/100g100g227kcal15.1g0.6g18.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=393037