Mussumurkina

Ruskista pekoni kuumassa pannussa, lisää jauheliha ja sipulisilppu, paista kypsäksi.

Mausta suolalla, paprikajauheella ja mustapippurilla.

Sekoita joukkoon tomaattipyree, vesi, valkosipulinkynnet, sinappi ja liha-, tai kasvisfondi.

Anna hautua noin kymmenen minuuttia.

Lisää herneet ja ananaspalat liemineen.

Kuumenna.

Tarjoa riisin tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1485 grammaa

Inlumino
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g13g33kcal2.2g0g2.5g0g
Tomaattipyree, Pirkka4.4g3.6kcal0.1g0.8g0g0g
Herne-maissi-paprika (Rainbow), annos 100g3.4g2.9kcal0.2g0.4g0g0g
Pekoni(lidl) (Malux), annos 70g8.8g27kcal1.2g0.1g2.5g0g
Lihanuudeli 65g (Pirkka), annos 65g4.1g7.7kcal0.2g1.1g0.3g0g
Arki gouda (Valio), annos 10g3g11kcal0.7g0g0.9g0g
Ananaspalat, oma mehu (Delmonte), annos 227g7.2g5kcal0g1.1g0g0g
Pirkka Sipulikuutiot 200g/pussi3.1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g182kcal9.2g7.4g12.4g0g
Valittu annoskoko47g91kcal4.6g3.7g6.2g0g
Annoskoko puolitettuna23g46kcal2.3g1.9g3.1g0g
Arvot/100g100g196kcal9.9g8g13.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437667