KANANPOJAN FILESUIKALEITA RIISI JA WOK VIHANNEKSILLA

Kypsennä kananpojan fileesuikaleet öljyssä ja kun ovat kypsiä kaada sekaan ruokakerma.

Valmista riisi pakkauksen ohjeen mukaan kuten myös wok-vihannekset pienessä määrässä öljyä.

Lopuksi sekoita riisi ja kananpojan fileesuikaleet keskenään ja laita wok-vihannekset päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 425 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväriisi. Risella.4.1g14kcal0.3g2.9g0.1g0.2g
Kariniemen kananpojan fileesuikaleita hunajamarinadissa (Kariniemi), annos 300g11g14kcal2g0.1g0.6g0g
Findus wokki Classic 500G9g2.7kcal0.2g0.5g0g0g
Rypsiöljy 14g rkl (X-tra), annos 14g0.5g3.8kcal0g0g0.5g0g
Ruokakerma 4% (Rainbow), annos 100g7.3g4.4kcal0.1g0.4g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g79kcal5.2g7.8g3g0.4g
Valittu annoskoko47g39kcal2.6g3.9g1.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna23g20kcal1.3g2g0.8g0.1g
Arvot/100g100g85kcal5.6g8.4g3.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=162865