Kuorrutetut suklaamuffinit

Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa munat joukkoon.

Sekoita kuiva-aineet keskenään.

Lisää ne ja maito taikinaan.

Sekoita tasaiseksi varovasti.

Rouhi tumma suklaa veitsellä ja sekoita taikinaan.

Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Anna muffinien jäähtyä kunnolla.

Vatkaa sillä aikana sulatettu valkosuklaa ja tuorejuusto sekaisin.

Pursota jäähtyneiden muffinien päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Sokeri3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.4g3kcal0.3g0g0.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3.1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.7g16kcal0.5g3.3g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton2.5g8kcal0.6g0.3g0.5g0g
Tumma suklaa leivontaan (Fazer), annos 250g10g54kcal0.5g5.5g3.3g1.1g
Valkoinen leivontasuklaa (Fazer), annos 5g8.3g46kcal0.5g4.7g2.8g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton8.3g13kcal0.7g0.3g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g358kcal6.4g35.8g21g2.6g
Valittu annoskoko47g179kcal3.2g17.9g10.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna23g90kcal1.6g9g5.3g0.7g
Arvot/100g100g385kcal6.9g38.5g22.6g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202302