Meksikolainen kasvisohratto

Pyöräytä sipuli- ja paprikasuikaleita muutama minuutti.

Sekoita joukkoon ohra, laakerinlehti, timjami, neilikat, chilijauhe ja tomaattimurska.

Lisää kuuma vesi.

Hauduta noin 20 minuuttia.

Lisää maissi ja isot valkoiset pavut.

Kurkista pataan välillä ja lisää tarvittaessa vettä.

Mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Cherbourg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maissi, pirkka8.9g11kcal0.3g2.3g0.1g0.3g
Papu iso valkoinen, keitetty7.2g21kcal1.6g3.2g0.1g0g
Ohrasuurimo 8g26kcal0.7g5g0.2g0.6g
Soijarouhe, tumma, 30g9g30kcal4.7g2.8g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika, punainen3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g0.6g0.3kcal0g0g0g0g
Jalapeno (Pirkka), annos 190g1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka2.2g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g200kcal14.8g28.4g2.4g3.2g
Valittu annoskoko47g100kcal7.4g14.2g1.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna23g50kcal3.7g7.1g0.6g0.8g
Arvot/100g100g215kcal15.9g30.5g2.6g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245794