Lohikakkuset

Pilko lohi pieniksi paloiksi (poista ensin ruodot ja nahka)
käytä blenderiä tai sauvasekoitinta tahnan valmistukseen= tahna syntyy kirjolohesta, kermasta, smetanasta ja munista.

Kun tahna on tasaisen paksua ja pehmeää (lisää tarvittaessa kermaa) niin ota seos pois blenderistä ja kaada leivontakuppoon.

Sekoita tahnan joukkoon hasselpähkinäjauhe, sitruunanmehu, raastettu sitruunankuori ja mausteet.

maistele että mausteita on tarpeeksi.

Muffinsivuoka esille ( itsellä teflonvuoka), kaksi ruokalusikallista tahnaa per muffinsivuoka.

uuni 225 astetta ja 25-35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Anpom1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Smetana, rasvaa n. 40 % 5g20kcal0.1g0.1g2.1g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g1.3g0.8kcal0.2g0g0.8g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Kirjolohi meri, filee 25g42kcal4.2g0g2.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 5.4g18kcal0.1g0.2g1.9g0g
Kananmuna omega4.2g5.4kcal0.5g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)4g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Soijajauho rasvainen 0.6g2.9kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g179kcal10.8g1.2g16g0.4g
Valittu annoskoko46g90kcal5.4g0.6g8g0.2g
Annoskoko puolitettuna23g45kcal2.7g0.3g4g0.1g
Arvot/100g100g193kcal11.6g1.3g17.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270653