Peuraspagulettokastike

1. Jauhelihat ruskeaksi.

2. Valkosipuli ja porkkana raasteena joukkoon.

3. Paseeratut ja pyre tomaatit purkista / tölkistä.

4. Liemikuutiot

5. Mausteet

Ja tämähän oli tehty jämistä, sipulia olis tarvinnut lisäksi, mutta sitä ei ollut.

Porkkanaakin saa laittaa enemmän tuohon lihamäärään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Jannet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuran liha (Tuore liha), annos 100g15g18kcal3.4g0g0.5g0g
Porkkana 1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g9g0.5kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g19g4.7kcal0.2g0.8g0g0g
Basilika, tuore 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Oliiviöljy 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g56kcal7.2g2g1.4g0.2g
Valittu annoskoko47g28kcal3.6g1g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna23g14kcal1.8g0.5g0.4g0.1g
Arvot/100g100g60kcal7.7g2.1g1.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305234