Hirvenlihamureke

Sekoita porkkanaraaste ja pilkotut sipulit.

Lisää suola ja anna hetken suolan irrottaa nesteitä.

Lisää joukkoon korppujauhot ja jauheliha, mausta pippurilla, paprika- ja sipulijauheella.

Öljyä pitkula vuoka ja painele mureke siihen.

Paista 200'c n. 30min.

Anna vetäytyä n 15min ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis30g34kcal6.6g0g0.9g0g
Porkkanaraaste 200g6.2g1.7kcal0g0.3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)1.2g4.6kcal0.2g0.9g0g0.1g
Rypsiöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Hirvenjauheliha oma saalis4.6g5.2kcal1g0g0.1g0g
Porkkanaraaste 200g1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0.1kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g101kcal15.6g3.2g2.6g0.6g
Valittu annoskoko46g50kcal7.8g1.6g1.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna23g25kcal3.9g0.8g0.7g0.2g
Arvot/100g100g109kcal16.8g3.5g2.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307852