Jauhelihapizza

Tee pizzapohja ja kastike ohjeiden mukaan ja päällystä juustolla.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia tai kunnes juusto on hivenen ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g0.6g0.4kcal0.1g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.7g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.6g26kcal0.8g5.3g0.1g0.3g
Oliiviöljy 0.3g2.9kcal0g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen14g20kcal2.7g0g1g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g12g4.1kcal0.1g0.8g0.1g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g5.8g21kcal1.6g0.1g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g151kcal10.6g12.6g6.4g0.6g
Valittu annoskoko47g75kcal5.3g6.3g3.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna23g38kcal2.7g3.2g1.6g0.2g
Arvot/100g100g162kcal11.4g13.5g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396418