Gluteeniton pastatonnikalapata

Keitä pasta, lisää kasvikset, viimeisenä tonnikala, mausta oreganolla ja tillillä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Soutaja570
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton kuitupitoinen pennepasta (Semper), annos 75g3.8g13kcal0.3g2.7g0.1g0.3g
Kesäkurpitsa9g1.6kcal0g0.2g0.1g0.1g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)2.3g0.3kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 9g10kcal0.3g1.7g0.1g0.3g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)14g4.9kcal0.1g1g0.1g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)3.8g6.8kcal0.9g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g74kcal3.2g11.4g1.4g2g
Valittu annoskoko47g37kcal1.6g5.7g0.7g1g
Annoskoko puolitettuna23g19kcal0.8g2.9g0.4g0.5g
Arvot/100g100g79kcal3.4g12.2g1.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=407349