Jauhelihalaatikko,tulinen

Ruskista jauheliha ja lisää silputut sipulit ja mausteet.

laita vuokaan perunasuikaleet ja jauheliha vuorotellen.

Kaada vesi jolla olet huuhdellut paistinpannun loput mausteet seoksen päälle.

Laita uuniin ja kypsennä n. tunti 175 - 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha15g24kcal2.8g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g0.1g0kcal0g0g0g0g
Tabasco chipotle (Mc ilhenny), annos 5g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g21g15kcal0.3g3.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 8.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g80kcal6.2g7g3g0g
Valittu annoskoko47g40kcal3.1g3.5g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna23g20kcal1.6g1.8g0.8g0g
Arvot/100g100g87kcal6.7g7.5g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444673