Katkarapu-hernerisotto

Ohje löytyy kirjasta Jasmie Oliver: Alastoman kokin paluu.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 851 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalaliemikuutio 0g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Lehtiselleri 1g0.1kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 4.4g3kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g1g7kcal0g0g0.8g0g
Herne 5.5g3.8kcal0.3g0.5g0g0.2g
Isot katkaravut (rainbow)10g10kcal2.3g0g0.1g0g
Tumma pikariisi, Risella4.1g14kcal0.4g3g0.1g0.2g
Basilika, tuore1.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Minttu, tuore (-), annos 1g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana93g90kcal6g7.6g3.2g1g
Valittu annoskoko47g45kcal3g3.8g1.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna23g23kcal1.5g1.9g0.8g0.3g
Arvot/100g100g96kcal6.4g8.1g3.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198652